lørdag den 26. december 2009

Vindue paa Eurasia: Paa foranledning af MVD, Omsk State University lancerer 'heksejagt' Against Liberale Studerende

Paul Goble

Bloomsburg, november 10 - I sin klassiske roman af udrensninger, "The Case of kammerat Tulayev," Victor Serge beskriver den måde, som embedsmænd samlet op på råd fra deres stalinistiske foresatte, ofte gik videre end selv den tilsigtede sidstnævnte, og fordi Systemet kunne ikke stoppe, satte en ny og mere skræmmende standard opførsel for alle.
Noget lignende synes at finde sted på Omsk State University. Der, ifølge "Otkryty Omsk"-portalen, administratorer, der arbejder sammen med lokale milits embedsmænd, har udarbejdet en "ekstremister" liste ", hvor tallet ikke kun dem, der har deltaget i den offentlige protester, men også dem, der har klaget over maden (rmx.ru / news /? news = 8155).
For en uge siden, en studerende sagde, at universitetets rektor og to repræsentanter fra det lokale indenrigsministerium administration læse en liste over 12 elever, med hvem den ansvarlige for denne højere uddannelsesinstitution sagde "var det ikke ønskeligt at have nogen kontakt med", fordi "de er farlige, forbundet med ekstremisme, og bør udvises."
De fleste af navnene på denne liste, portalen fortsatte, var "studerende, som havde deltaget i offentlig protest-aktioner mod vilkårlighed i milits mod demonstranterne." Men nogle, det fortsætter, bare var studerende, som havde klaget til deres medmennesker om kvaliteten af fødevarer i universitetets caféer.
Ud over at læse, hvilke navne, administratorer har forsøgt at lægge pres på de studerende på andre måder, bl.a. foredrag om ekstremisme, at de studerende har haft til at deltage og indkrævning af deres venner og pårørende til "samtaler" med militsen. Og måske mest ildevarslende, har nogle af dem på listen er blevet truet fysisk af skinheads.
Den russiske nationale ekstremistiske bøller synes at have været mobiliseret af officerer af den lokale milits, "Otkryty Omsk" fortsatte, som distribuerede "falske handouts", hvor "den unge Yabloko medlemmer blev kaldt fascister og fremmedhadere." De fandt, at indsatsen efter en oktober 23. demonstration i den sibiriske by, som opfordrede til fordrivelse af den lokale milits høvding.
I løbet af denne protest, var der "massive overtrædelser af loven, som politifolk og officerer af den særlige tjenester," portalen fortsatte, men "den procuracy nægtede at undersøge hændelsen. I stedet indledte sager mod dem, der deltog med bestående beskyldninger om "ødelæggelsen af statens flag" og "formidling af ekstremistiske materialer."
Det ser ud til, at det var de afgifter, der har inspireret Omsk State University rektor til at lancere denne "heksejagt" blandt de studerende, en kampagne, der er usandsynligt at tiltrække sig opmærksomhed på menneskerettighedsaktivister og journalister i fjerntliggende Moskva, og dermed vil sandsynligvis fortsætte og muligvis inspirere andre embedsmænd andre steder i Rusland.

lørdag den 19. december 2009

mandag den 14. december 2009

lørdag den 5. december 2009

Boeger: Saadan illustrere og design koncept biler




Denne bog er skrevet af Adrian Dewey er nu tilgængelig på Amazon.com.
Denne bog giver en let at følge vejledning om, hvordan man trække biler, som de professionelle Design Studios. Dækker materialer fra blyanter til markører, Airbrush til computer genereret tegninger. Bogen funktioner klare og koncise trin-for-trin vejledninger til at trække alle eksterne komponenter i en bil, og lærer hvordan man kan gøre dem for at bringe dem til live. Det er også montrer arbejde, der viser, hvordan disse teknikker, giver gode bil kunst og design.

onsdag den 25. november 2009

søndag den 22. november 2009

Secret den af vice paa EU's hovedkvarter: Raid dukker op bedoevelsesvaaben & stof stash

Af Brian Kates

Føderale agenter probing korruption i byens mest magtfulde konstruktion union beslaglagt narkotika og en ulovlig bedøvelsesvåben på koncernens Manhattan hovedkvarter, Daily News har lært.

Opdagelsen ved District Council af Carpenters bygning kom efter anklageskriftet i Rådets chef Michael Forde og ni andre - herunder to mob associerede virksomheder - i en $ 1 million bestikkelse ordningen.

Føderale agenter beslaglagt narkotika, siges at indeholde store mængder af den stærkt vanedannende receptpligtige smertestillende middel OxyContin, og en stun-gun, samtidig med at udføre en ransagningskendelse 24 september, en union talsmand bekræftet.

Ulovlig stash var skjult i Labor-og Tekniske Skole, en stor kælder workshop på rådets 395 Hudson St. hovedkvarter, hvor lærlinge bliver uddannet, union kilder fortalte The News.

Ingen blev anholdt.

Forde, længe rygte at have kastet narkotika-fueled parter i bygningen, testet positiv for kokain og marihuana, da han blev arresteret i august.

Syv af hans ni medtiltalte også testet positiv for narkotika. To nægtede at blive testet, anklagere sagde.

I de seneste uger, har fem mere District Council medarbejdere er blevet fyret eller suspenderet for ikke dopingtest sorteret efter Frank Spencer, nødsituationen projektlederen for Den Internationale Brotherhood of Carpenters navngivne at føre tilsyn med råd.

En fagforeningsleder advaret Feds til OxyContin cachen efter at lære af det fra et råd arbejdstager, der ikke har en narkotika-test, siger talsmanden.

En internet-blog drives af systemkritiske fagforening medlemmer sagde US Labor Department agenter fjernet narkotika fra et rum bag en mur.

Forde, gratis på $ 75.000 obligation, blev beordret til at gennemgå 28 dage narkotika afvænning.

Den Feds har holdt øje med District Council, som består af 11 lokale union, der siden 1994 i henhold til en bekendtgørelse i en anden afkrævning af sagen.

Det har ikke mindsket sin politiske slagkraft.

Da Forde tiltrådte 10 år siden, har gruppen ødslet på mindst 3 millioner dollars på politikere og uddelte ivrigt forsøgte påtegninger til Hillary Clinton, borgmester Bloomberg og andre.

mandag den 16. november 2009

10 foedevarer, der er godkendt af den nye Smart Choices program

Denne uge i New York Times skrev en artikel med kritik af ny industri sponsoreret Smart Choices-program, som sigter mod at hjælpe \ "spændes for den tid \" forbrugerne med at træffe hurtige valg i form af en front-of-the-mærket logo. Fra Smart Choices hjemmesiden:
Smart Choices Program ™ blev skabt af en forskelligartet gruppe af forskere, ernæringseksperter og fødevareindustrien ledere, at harmonisere de eksisterende front-af-pack ernæring mærkning ikoner, symboler og systemer. Hensigten er at give et samlet, enkelt budskab til forbrugerne - uanset hvilken mærker de køber eller butikker de handler i. Vores vision er, at det intelligente valg Program vil blive det mest udbredte front-af-pack ernæring maerkningsprogrammet i USA på tværs af detail-kanaler og brands.

Smart Choices Program indeholder en front-of-pack symbol og kalorieforbrug indikator, der hjælper forbrugerne med at træffe bedre valg for produkter i 19 kategorier, herunder: korn, kød, frugt, grøntsager, mejeriprodukter og snacks. De kategorier omfatter også: snacks og slik, desserter, vand (almindeligt og kulsyre), og fedtstoffer, olier og spreder.

Her er 10 fødevarer, der er godkendt af den mærkning ordningen:

10. Breyers Smooth & Drømmende Fat Free Ice Cream (Chocolate Fudge Brownie) - Unilever

9. Frosted Flakes Korn (Original) - Kellogg

8. Cocoa Puffs cerealier General Mills

7. Keebler Cookie Crunch (Original) - Kellogg

6. Country Crock (Churn Style) - Unilever

5. Bagel-FULS Bagel med Cherry Filling & Friskost (Cherry & Friskost)-Kraft Foods

4. Healthy Choice fransk brød Pizza (Simpelt Selections Pepperoni franskbrød Pizza) - Conagra

3. Kid køkken-(All Star Kylling Nuggets, Campfire Hotdog, Carnival Corn Hund, Konstruktør Cheeseburger, Magisk Ost Stuffed Crust Cheese Pizza, BBQ Shake - UPS) - Conagra

2. Lunchables-Fun Pack (Kylling Dunks, Tyrkiet og Cheddar Sub, Cheese Pizza) - Kraft

1. Betty Crocker Frugt Roll-Ups Crazy Pix (Cool Chix ® Berry Wave) - General Mills




tirsdag den 10. november 2009

BTT: Information Please


Denne uge fra bestilling via Torsdag:

Hvad er den mest informative bog du har læst for nylig?



Den mest informative bog jeg læste for nylig er et skønlitterært værk - Ragged Dick eller Street Life i New York med Boot sorte som Horatio Alger.
Historien om Ragged Dick, en skopudsning dreng, der bor på sin egen i 19. århundredes New York City er så fuld af oplysninger om den daglige kamp for at overleve og for at bedre sig selv, at det bliver et meget praktisk how-to. Jeg er meget heldige, at jeg ikke behøver at overvinde de prøvelser, Dick står over for, men hvis jeg gjorde det, de trin Mr. Alger indeholder i Ragged Dick ville sandsynligvis gøre det trick.
Det viser sig, Horatio Alger er langt mere realistisk og nede på jorden, end jeg troede, han ville være, da jeg startede bogen.
Full Disclosure: Jeg fandt billedet af Ernestine Operatørens her.

torsdag den 29. oktober 2009

Ligesom omg, jeg er en finalist i Sportsgirl Super Stylist Konkurrence!



Når Kate fra Sportsgirl ringede til mig mandag aften for at fortælle mig, jeg var i den sidste 5 Sportsgirl Super Stylist konkurrence i første jeg ikke tror hende. Der var nogle ret fantastiske poster på stedet, og jeg troede, jeg havde ikke en chance i forhold til dem. Men nej, jeg rent faktisk gjort det igennem til sidste runde, som er en \ "Style Off \", som synes at være en blanding af en dans ud, og at gameshow Supermarked Dash. Jeg har 10 minutter til at styrte rundt i Chadstone butik finde tøj til min model's 2 ser på næste onsdag aften og Infront af et publikum og et panel af dommere, jeg er nødt til at style hende lige der på catwalken. Tal om pres. Jeg er så nervøs, men spændt. Jeg ved, jeg har et godt øje og kan gøre dette, men i sidste ende er det op til dommerne, og hvad de kan lide. Den faktiske pris er en fantastisk mulighed for mig. Dybest du kommer til stil de næste Sportsgirl magasin på Gold Coast! Hej luksus! I de sidste, de har brugt fantastiske fotografer og stylister, som jeg har drømt om at arbejde med, og det kan kun yderligere min karriere. Styling er, hvad jeg ønsker at gøre, og jeg håber, at dommerne kan se, at jeg er alvorligt, og at jeg faktisk har nogle talenter. Jeg har været at afhente den Sportsgirl magasiner i årevis, strømmede gennem siderne. Jeg husker tilbage i 2001, da jeg var 16, de havde dette tema i den model er en kunstner, maleri disse søde små malerier. Jeg skar det billede ud, og havde det på min væg som inspiration for år som styling var bare fantastisk. Nu er jeg så tæt på styling det selv, tænk hvis en anden 16-årige pige nedskæringer ud på mit billede og stikker den på hendes væg og går om at blive stylist? Hvor dejligt ville det være?

Edit: Det er de dommere, jeg fandt dem på Sportsgirl hjemmeside


Her er hvad Sportsgirl har at sige om dem:

Dee fra www.deeelightful.com
Vi kender og elsker hende fra hendes fantastiske mode blog deeelightful - med sin spot-on sans for varm ser, individuel visuel stil og kærlighed af alle ting mode, Dee tilføjer den perfekte girl-on-the-gade perspektiv til comp.

Kym Ellery
Bedst kendt for hendes mærke ELLERY, som har opnået international anerkendelse for fashion-forward endnu wearable design, mode rockstjerne Kym Ellery også hjalp med at udvikle Russh magasin til et af de mest indflydelsesrige mode titler i Oz, og har masser af erfaring som stylist.

Anouk Colantoni
Som Fashion Market redaktøren for den ugentlige fash-fix glossy Grazia Magazine, Anouk tilbringer sine dage søger det australske marked for de nyeste og bedste mærker, og ophold på op-til-den-minut med den nyeste ser og top-tendenser, og ved, hvordan man på stedet styling talent.

Prue Thomas
At have tilbragt de sidste 13 år i Storbritannien, leder af markedsføring og kreative teams for Selfridges og senest for Topshop i London, der arbejder med Kate Moss og co, Prudence hjem til Oz at føre den heldige Marketing & VM hold for Sportsgirl.

Omg omg understreger ud, de er alle disse talentfulde kvinder. Jeg er virkelig nødt til at arbejde hårdt for det synes, finde originalitet i det tøj, noget smart på tendensen, men forskellige med en antydning af cuteness? Det er sådan jeg føler mig alligevel.

tirsdag den 27. oktober 2009

Marokkanske Taeppe Fremskridt


Vær sikker på ikke at gå glip af den sidste udgave af Jan Fitzpatrick's nuværende marokkanske tæppe tilpasning! Dette er den bedste endnu, og helt fantastisk. Du kan finde hende på Thread Medley.

tirsdag den 20. oktober 2009

Connecting The Dots

En sjov lille ting, der er sket i min del af blogging universet. Det startede med denne chance møde. Handyman, og jeg kom ansigt til ansigt med en person, en fremmed, som havde læst vores blog. Og i løbet af de sidste par uger har det mærkværdige fortsat. Jeg har lavet nogle nye blog venner og i virkeligheden viste sig rigtigt til mit hus-stalking tendenser og slå op på nogle af disse blogger's huse klar til at tage et kig på deres vægge revet ned og låne nogle af deres dekorerer ideer. Og de hilste os i (hi Jen & Dave!). Og de har bragt over deres lille kiddos at opfylde Chloe (hi Lisa!). Bemærkelsesværdigt, som blogging har gjort min verden større ... ved at udsætte mit hjem og stil og synspunkt at mange andre ... Det har gjort min verden mindre ... ved at indføre mig til folk i min egen baghave.

I guess that's magt \ "sociale netværk \", som de kalder det. Via denne lille blog, har jeg samlet op design klienter til min nye indretningsvirksomhed forretning. Jeg har lært af nye kilder til fliser og toiletter, opdagede renovering nyttige tips, og har modtaget hjælpsom læser feedback. Jeg har næsten opfyldt blog venner i en lignende tilstand i livet - gammelt hus, nygift, at starte en familie. For mig, udvisket grænsen mellem virtuel og virkelighed bliver mere og mere. Jeg slags kan lide det.

Den åndelige side af mig siger, at der ikke er tilfældigheder, og der er grund til ting, der sker her og nu. Som ny forælder, synes jeg, vi giver vores liv en smule af et eftersyn - gør nye par venner, nye Mommie venner (jeg er sikker på, at mange af jer andre forældre har gjort det samme?). Så godt, jeg forsøger at bygge en ny karriere, som vil tillade mig at blive hjemme hos den lille. Så jeg tager disse ting som tegn på bevægelse i den rigtige retning.

Eller måske er jeg bare overthinking disse ting, og hvem ved, kunne jeg er stødt på disse mennesker og gjorde disse forbindelser bare ved at støde ind i dem på gaden. Uanset hvad det er, er ting, føler forynget her på HandyLuster husstand.

torsdag den 8. oktober 2009

lørdag den 3. oktober 2009

Sovevaerelse for Hotel og Lejlighed

Soveværelse design er at være en god leder og velafbalanceret seng er meget vigtigt at skabe en perfekt feng shui soveværelse. God madras, fast hovedgavl og høj kvalitet plader fra naturlige fibre er også meget vigtigt at skabe en harmonisk feng shui energi.

En Feng Shui soveværelse fremmer strømmen af positiv energi og samtidig minimere indflydelsen af negativ energi. Ifølge gammel kinesisk visdom, en korrekt udformet soveværelse kan forbedre dit kærlighedsliv, finanser og endda din karriere. Uanset om du tror på den åndelige magt Feng Shui principperne anvendes ofte i vestlige udsmykning på grund af vægt på bløde enkelhed og minimal rod. Læs videre for nogle råd om, hvordan man opretter en feng shui soveværelse.

Ifølge Feng Shui tro, chi træder et værelse gennem døren. Hvor godt chi cirkulerer og påvirker dig, afhænger af placeringen af rummet objekter. The Bed din seng er det vigtigste objekt i dit soveværelse, og som sådan bør have et sted af betydning.

fredag den 25. september 2009

Videre studier UTHOGRAPHY




Selvfølgelig kan du se David's store billeder her, men hvis du vil se endnu mere, du skal gå her. Jeg kan især godt lide dem, han har været skyde med hans Bronica, som disse unger oppe med nogle kendte ansigter. Nyde! -Worful

torsdag den 17. september 2009

Sk803 Issue # 17

Nogle syge lort i Sk803 \ 's nye montage.

søndag den 13. september 2009

Meteor vise naar blaendende top

Skygazers observerer en blændende himmel show, som den årlige Perseid meteorregn når sit højdepunkt.

tirsdag den 8. september 2009

Pirat TV

Ha, denne lille film fra Dr´s pirat Tv er ganske underholdende, men jeg må advare: Hvis du klikker ind og ser den, vil du højst sandsynligt få lyst til at se flere af de uploadede afsnit. Og det, kan du også roligt gøre. Det er et udvalgt af super sjove sketches, som man kan få meget tid til at gå med.
http://www.dagensbuzz.dk/

lørdag den 5. september 2009

Soendag + Flower = Sunflower (Eller Pretty Things)


Ja, det har været et stykke tid. Men det er ikke, at jeg var bein doven, og jeg fortalte en god ven det havde noget at gøre med ikke Feelin meget \ "Bloggy \" seneste. Jeg formoder, at nogle af y'all know at Feelin såvel. Har du nogensinde oplevet en sommersæson, der ikke helt har lyst til sommertid? Jeg ved ikke, hvad der skete med vores sommertid vejr. Jeg er ikke sikker på, hvis vi selv havde en 90 graden dag endnu. Og det er august allerede!

Jeg kan godt lide smukke ting. Pretty ting foruden blomster. Jeg tror, kvinder har et langt bredere udvalg af prettier ting at pynte sig med. Hvis folk ikke ville stirre og synes jeg er mærkeligt, jeg vil male mine negle, herunder dem på min tæer. Den armbånd I'm slidlagets blev foretaget af en listig bekendtskab jeg mødte på nettet, Ms Jean maj, ejer og indehaver af Jean mai Originaler, hun ved, hvordan man laver smukke ting for mænd.





Det er et temmelig bug. Kan du finde det?

Tiger Eyes ® Cutleaf Staghorn (Rhus typhina 'Bailtiger') er smuk.

Cosmic skønhed?

Aften musik kan forsvarlig smuk, og ser nydeligt også.

Der er et par smukke ting i dette billede.
Kan du se dem?






onsdag den 2. september 2009

Garden Opvaskemaskiner


For et par år siden fandt jeg denne plade på mine foretrukne velgørenhedsorganisation shop. Jeg sætter det i haven til vand fugle eller critters, der skete for at finde det (måske endda Petunia). Jeg kunne fortælle, hvor meget regn stadig var i haven ved vandet i pladen.

I varmen i denne sommer, selvom det ofte tørrede ud. Nu har jeg scooted det under en af de soaker slanger. Baseret på, hvordan den fylder op og tørrer ud, det giver mig perspektiv på vandet situation. Jeg ved ikke, om fugle finde det, men sorterede insekter synes, det er bare ret.

søndag den 23. august 2009

Gordo Primitiva

Den Gordo primitiva er et spansk lotteri, som i El Gordo tema fungerer som en meget vigtig og indflydelsesrig del. Torsdag trække El Gordo de la primitive trækker en millioner af lotteri billet køb via ud Spanien hver uge. Det varme og smukke spanske Summer fra kvælende varme i Alicante til køligere breezier nord for Asturias giver et romantisk og farverig baggrund for en af de største lotteri mærkevarer køretøjer i verden, Gordo primitiva. Den specta ...

mandag den 17. august 2009

søndag den 9. august 2009

Pakistan adjourns 'militante "-sagen

Profil: Hafiz Mohammad Saeed

Pakistan 's højesteret har udsat en høring, der forsøgte videreanvendelse anholdelsen af lederen af en islamisk velgørenhed i forbindelse med Mumbai angreb.

En advokat, der handler for Hafiz Saeed sagde domstolen havde udsat retsmødet på ubestemt tid, fordi anklagemyndigheden ikke var rede for sagen.

Hr. Saeed hoveder Jamaat-ud-Dawa, en velgørende beskyldt for at være en front for Lashkar-e-Taiba militant gruppe.

Han afviser enhver indblanding i Mumbai (Bombay) angreb af november 2008.

Mere end 170 mennesker blev dræbt, ni af dem revolvermænd. Indien bebrejder Lashkar-e-Taiba for angreb.

Regeringen ønsker, at hr. Saeed tilbage til fængslet.

Han blev løsladt i juni af et Lahore domstol, som har fundet tilstrækkelige beviser for hans fortsatte tilbageholdelse.

mandag den 3. august 2009

Dragonfly opdagelse a 'UK record '

En Dragonfly findes om æg i et bjerg dam har sat britisk rekord for de arter, Highland Rådet 's biodiversitet officer har sagt.

Jonathan Willet sagde den kvindelige fælles Hawker var på 830m om Tom a 'Choinich, nord for Loch Affric - den største højde det er blevet konstateret i Storbritannien.

Den tidligere højeste registrerede avl var på 650m.

Hr. Willet sagde arter - en af 18 Dragonfly og damselfly findes i det skotske højland - stillede varme temperaturer.

Han sagde: "Dette arter gør racen meget højt op i det kontinentale Europa, op til 2.700 meter i de schweiziske alper, men somrene er meget varmere dér.

"Graven er fundet på et beskyttet sted i en syd vender Corrie, så dette må skabe et varmt mikroklima i dam tillade larve til at udvikle, men det kan tilbringe fem år som en larve, før den er fuldt udviklet og klar til at fremstå som en voksen, der kan kun leve i tre til fire uger. "

I maj Cairngorms National Park Authority bad offentligheden om hjælp landmåling gamle Curling damme, søer og moser for at måle antallet og sorter af Dragonfly og damselfly i parken.

Området menes at give levested for 13 typer af den store insekter.

tirsdag den 21. juli 2009

lørdag den 18. juli 2009

Ti nye vindmoelle design

Ti nye vindmølle design. Nysgerrig, grotesk, skulpturelle, smukke, utilitaristisk.

mandag den 13. juli 2009

Sataniske vers?

Af James Copnall
BBC News, Rabat

Heavy metal er kendt som rebel musik - og det er især tilfældet i Marokko.

"Metalheads" er blevet beskyldt for at være djævelen-troende, og selv låst op på grund af deres lidenskab.

Men Youssef Benseddik, at en studerende, der leder tungmetal gruppe Atmosfære synes ikke særlig oprørsk.

"Vores marokkanske kultur er baseret på islam, om musik, der ikke støjer, om lyrics at tale om profeterne og Allah," siger han.

"Som muslimer, som marokkanere, som et arabisk samfund, vi har visse grænser"


Youssef 's far Hassan Benseddik

"Hvis marokkanere lytte til metal musik, og de skrigende af sanger - 'Aaargh ' - de mener, det er ikke godt."

Youssef og hans band understrege de er gode muslimer - at de ikke tager stoffer eller drikker alkohol, og afbryde rehearsals for at bede.

Deres sange fremmane, hvad de ser som forfærdelige uretfærdigheder rundt omkring dem - fattigdom og korruption i Marokko og Afrika, og konflikten mellem Israel og palæstinenserne.

Youssef 's forældre er støttende - op til et punkt.

Hans mor, Rahma Benseddik, siger hun ikke rigtig forstå musik, men hun har en af hans sange er lagret på hendes mobiltelefon.

Som enhver stolt mor ville, hun kan lide at spille det til hendes venner.

Fængslet for Satanisme

Men Youssef 's far er bekymret hans søn ' s musik.

"Selvfølgelig er det 'sa måde at udtrykke deres personlighed, men vi er nødt til at vide, hvad de vil gøre," siger Hassan Benseddik, en venlig mand med salt og peber hår og et glimt i øjet.

"Hvis det 's for blot at give udtryk for en frihed, OK.

"Men som muslimer, som marokkanere, som et arabisk samfund, vi har for visse grænser."

Disse begrænsninger blev tilsyneladende brudt i 2003, hvor 14 heavy metal fans blev beskyldt for Satanisme, og fængslet.

Menneskerettighedsgrupper og kunstnere gik på gaden, siger den rockers var skyldige kun iført sort tøj og sang provokerende sange.

Kort efter de 14 blev frigivet.

Frygt for libertarianism

Hændelsen understregede et fælles tema i Marokko - forskellige dele af samfundet har vidt forskellige idéer om, hvad der er kulturelt acceptabelt.

Selv i dag nogle mennesker tror utraditionel musik og ungdomskultur det tilskynder er vridning marokkanske værdier i en farlig måde.

"De sidste 10 år har det været at få mere tolerante"


Musiker Michy Mano

Marokko 's moderate islamistiske parti, PJD, har kritiseret musikfestivaler, siger de unge tilskyndes til at tage stoffer og engagere sig i umoralsk adfærd som sex før ægteskabet.

PJD medlem Mustapha el-Khalfi siger, er der også en risiko for, at tungmetaller kunne indføre Sataniske adfærd til Marokko.

"Ikke alene Satanisme som en 'religion ", "han hævder.

"Men også som en måde at give nogle argumenter for de unge til at blive anarkistiske, at gøre hvad de vil gøre, selv om disse aktiviteter eller praksis eller adfærd er umoralsk."

På trods af den kritik, musikfestivaler er meget populære blandt unge.

Michy Mano, en kendt figur på Casablanca musikscene, siger unge musikere af alle slags er at vinde nye friheder for alle.

"Systemet har ændret en smule, folk kan tale en smule højere, end de gjorde før," siger han.

"Der var altid folk, der gjorde det, men der var undertrykkelse, hvis folk talte om politiske ting.

"Men de sidste 10 år har det været at få mere tolerant."

'Positive energi '

Alle de samme, Youssef siger, at han har været nødt til at nedtone det tøj han slidt.

Hvis han sætter på alle sorte udstyr og Pentagram smykker - som mange metalheads hele verden gøre - han står over for fjendtlighed.

Men han har ingen intentioner om at opgive den musik, han elsker.

"Vi finder tungmetaller har en positiv energi," forklarer han.

"Selv om det er højt og støj vi finder det meget afslappende."

Marokko er et stadig mere åbent samfund.

Men Youssef og andre unge stadig forsøger at finde ud af, hvordan man kan være sig selv, mens der opholder sig tro mod marokkanske værdier.

tirsdag den 30. juni 2009

'Tamil enhed "for Sri Lanka ' s haer

Sri Lanka 's hær er at etablere en etnisk Tamil regiment for første gang, ministeren for national forsoning har fortalt BBC.

Vinyagamoorthi Muralitharan, som defected fra tamilske oprørere til allieret med regeringen, sagde hæren overstyrmand fortalte ham af planen for et par dage siden.

Han sagde, at hundredvis af cadres fra hans milits havde allerede sluttet op.

Sri Lanka er ved at udvide sin hær, selv om det for nylig erklæret sejr i sin borgerkrig med tamilske oprørere.

De Tamilske Tigre (LTTE) udkæmpede en blodig krig for et separat hjemland til Sri Lanka 's tamilske mindretal i 26 år.

I maj regeringen erklæret sejr over oprørerne, efter at de kantet dem i en smal stribe land på Sri Lanka 's nordøstlige kyst.

Hr. Muralitharan - bedre kendt som Col Karuna - var en højtstående kommandant i LTTE før defecting fra dem i 2004. Han dannede en paramilitær gruppe Tamileela Makkal Viduthalai Pulikal part (TMVP), der primært drives i den østlige del af landet.

"Seks hundrede CADRES ud af 900 har allerede tilsluttet sig hær. [Den] resten af mit CADRES er i øjeblikket opholder sig i militære lejre. Jeg håber, alle vil blive optaget i hæren, når deres papirarbejde er afsluttet," sagde han til BBC 's Singalesisk service.

Paramilitært

Han sagde, at nogle af hans tidligere CADRES måske endda blive udnævnt som officer.

"Det forekommer de kun vil blive stationeret i den østlige del i øjeblikket. Der er ingen grund til at sende dem til andre områder som krigen er nu forbi. Det er muligt, at unge fra øst vil tjene i lejre i øst," han sagde.

Den TMVP var oprindeligt en paramilitær gruppe, men blev registreret som et politisk parti.

Hr. Muralitharan blev en MP med Sri Lankas præsident Rajapaksa 's Forenede People ' s Fri Alliance.

Til trods for at slutte den politiske proces, de TMVP regelmæssigt blev beskyldt for krænkelser af menneskerettighederne - herunder barn rekruttering og bortførelser - af De Forenede Nationer og internationale menneskerettighedsorganisationer grupper.

Den nuværende nuværende TMVP leder ledende minister i den østlige provins, Chandrakanthan, fortalte BBC 's Singalesisk tjeneste at hans CADRES var ikke interesseret i at deltage i militære.

"Der var en mulighed for dem [de cadres] til at slutte sig til hæren eller politiet, men kun mindre end 10 mennesker kom frem," Mr Chandrakanthan, også kendt som Pillayan sagde.

mandag den 22. juni 2009

Viser hengivenhed

En syv-årig pige med fysiske og indlæringsvanskeligheder har lært at omfavne hendes familie for første gang.

Megan Bailey fra Rhyl, Denbighshire, er næsten blind og har kæmpet for at kommunikere alle hendes liv.

Nu dog med hjælp fra Sense, en national døve-blinde velgørenhed, hun er at lære at kommunikere og kan vise hende hengivenhed.

Hendes mor, Natalie, sagde: "Når vi rører hendes arme hun åbner sig for et stort knus."

Hun tilføjede: "Det 's gjort os alle utroligt glade for, at hun nu kan vise os hendes hengivenhed."

Megan lider under en række problemer på grund af en genetisk tilstand, som blev samlet op, før hendes fødsel i en scanning.

Hun og hendes familie er medlemmer af Sense Cymru, og deltage i workshops, hvor de socialisere med andre døve, blinde og deres familier.

Megan er indskrevet ved en særlig uddannelse skole, hvor hun besøgte regelmæssigt af en multi-sensorisk svækkelse specialist fra Sense, som har hjulpet hende og andre elever kommunikerer med hinanden.

De unge er begyndt at arbejde med Makaton en meddelelse system ved hjælp af fagter og tegn for nøgleordene.

Sense skøn er der 384 døve-blinde mennesker i Denbighshire alene og håber tilfælde gerne Megan 's vil hjælpe fremhæve de udfordringer, som mennesker med lignende betingelser.

Megan bliver snart forlader for hendes tredje Sense ferie, hvor hun vil tilbringe tid sammen med andre døve-blinde børn.

Hendes far, Lee, en RAF officer, sagde: "Sense har ført os til de rigtige mennesker til at hjælpe Megan og støtte vores familie."

Hendes mor Natlie tilføjede: "Megan vil være i stand til at forblive på hendes skole, indtil hun 's 19, og vi håber liv vil være bedre for hende med en bedre kommunikation, så hun kan lære mere om verden.

"Vi håber, at hun fortsat vil have mulighed for at udvikle gennem et netværk af specialiserede støtte mennesker.

"Og vigtigst af alt, vi vil have hende til at fortsætte med at være glad."

Sense kører en døvblinde Awareness Week fra den 22. juni til 28. juni.

Praevention

Ved Bethany Bell
BBC News, Wien

Myggestik kan være dødbringende.

Anopheles myg bære parasitter, som forårsager malaria, en sygdom, der dræber omkring en million mennesker hvert år.

Traditionelt myg befolkningen er blevet kontrolleret af pesticider.

Men forskere ved Det Internationale Atomenergiagentur (IAEA) arbejder på en anden måde - ved hjælp af stråling sterilisere mandlige myg.

"Ideen er at producere et stort antal mandlige myg, der er seksuelt sterile"


Mark BenedictInternational Atomenergiorganisation

Den sterile insektvoks teknik (SIT) har fungeret godt med hensyn til at reducere tsetse fluer og andre insekter, såsom frugt fluer.

IAEA videnskabsfolk forsøger nu at tilpasse teknikken til anopheles myg.

Prævention

Mark Benedict, en medicinsk entomologist ved IAEA, siger SIT er "fødsel kontrol" for insekter.

"Ideen er at producere et stort antal mandlige myg, der er seksuelt sterile," sagde han.

"Disse mænd vil blive frigivet i naturen og finde Virgin kvindelige myg, og de vil parre sig med dem."

En kvindelig normalt kun skøn én gang i sit liv, så hvis hendes partner er blevet steriliseret ingen af de hundredvis af æg, hun lægger vil vippedør.

Sterilisation tager kun et par minutter.

Myg pupper er samlet i en metal puljen og sænkes i en maskine, hvor de er udsat for stråling.

Når de kommer ud de er seksuelt sterile.

I varmt og fugtigt laboratorier på IAEA, holdet forsøger at udvikle metoder til at hæve mandlige myg, der er stærk nok til at overleve bestråling - og sexet nok til at tiltrække hunner ud i naturen.

De arbejder også på måder at transportere og frigive dem i naturen.

Felt projekt

Forberedelserne til en pilot område projektet i det nordlige Sudan er undervejs for at teste mulighederne for SIT for myg.

Området er præget af ekstrem ørken, men mennesker, husdyr og vilde myg lever langs kanten af Nile River.

På trods af et relativt lille antal af myg, der er en høj grad af malaria transmission der.

Mark Benedict siger steriliseret pupper vil blive frigivet langs flodbredder, hvor vilde myg racen.

"Det vil give os en god idé om, hvad området kan vi frigøre og hvad befolkningstæthed kan vi se, kontrolleret", siger han.

Det er første dage, men Mark Benedikt er optimistisk omkring udsigterne for SIT.

Det er håbet, at sammen med andre taktikker såsom insecticid behandlet sengenet, teknikken kan fungere som et redskab i kampen mod malaria.

Teknikken er "særdeles velegnet til fjernelse og udryddelsesprogrammer."

"Hvad skal vi gøre nu, er at få en eller to projekter i landene, måle potentiale og se hvor vi kan tage det derfra," sagde han.

mandag den 15. juni 2009

Airlines 'tab til at stige yderligere

International Air Transport Association (IATA) siger flyselskaber kan miste $ 9bn i år - næsten det dobbelte af det skøn foretaget blot tre måneder siden.

Generaldirektør Giovanni Bisignani, tale på IATA 's årlige møde, sagde, at det var "den mest vanskelige situation branchen har oplevet".

Den krise i luftfartssektoren er forårsaget af et brat fald i antallet af passagerer.

Der har også været en stor nedgang i efterspørgslen for luftfragt.

IATA havde forudsagt i marts, at tabene for den globale luftfartsindustri ville nå $ 47bn i 2009.

Det har også revideret sit estimat af tab for 2008 til $ 10.4bn, en stigning fra $ 8.5bn.

onsdag den 3. juni 2009

Formula One Teams ikke gaar nogen steder, Sign up for 2010

Efter en masse poseren og semi-store taler om at trække sig ud, alle 10 eksisterende Formula One hold har registreret for 2010-sæsonen. Shocker.

Læs alt om det på espn.com her, herunder den nyeste på hele budgettet cap situation.

tirsdag den 26. maj 2009

Citater i dag

"Kvalitet Spørgsmål skabe et kvalitetscharter Life. Vellykket folk spørger bedre spørgsmål, og som et resultat, de giver bedre svar " - Anthony Robbins

"Dens rart at være vigtig, men mere vigtigt at være nice " - Johan Cassis

søndag den 17. maj 2009

Hubble fastsaette mission sat til opsendelse

Den Hubble Space Telescope får sin sidste eftersyn, når en rumfærge mission lancerer fra Florida.

søndag den 10. maj 2009

UK skibet beslaglagt af somaliske pirater

Et britisk-ejede skib, der transporterer 35.000 ton soja, er blevet kapret af somaliske pirater sydvest for Seychellerne, Maritime Security Center siger.

Besætningen blev troet uskadte i daggry angreb, omkring 250 nautiske miles (463km) fra Det Indiske Ocean øer.

Det kom timer efter en portugisisk krigsskib forpurret et angreb på et norsk fartøj i Adenbugten.

Den krigsskib, en del af en NATO-patrulje, der blev ødelagt sprængstoffer opdagede de, når de erobrede pirater.

Den portugisiske krigsskibe, Corte Real, sendte en helikopter til at hjælpe olietankskibet Kition efter en nød opkald blev foretaget.

Episoden skete omkring 100 miles (161km), fra den somaliske kyst.

Sprængningsarbejder potentiale

Den portugisiske helikopter jaget piraterne tilbage til deres "moder skib", eller kommandoenheder fartøj og kortvarigt tilbageholdt omkring 19 pirater, en Nato talsmand sagde.

Sprængstoffer og granatkastere blev opdaget på moderen skibet, når portugisiske særlige styrker opbragte "uden skududveksling", Lt CMdR Alexandre Santos Fernandes sagt.

"Det var næsten et kilo af høj sprængstoffer. Hvis bruges korrekt det kan åbne et hul i skroget af et skib, og synker hende," Lt CMdR Fernandes sagt.

"Det er første gang, vi har spottet høj sprængstoffer om bord på et pirat skib, der normalt er de bare holde sig til AK-47s og RPG (granater)."

De 19 pirat mistænkte blev løsladt, fordi de ikke havde angrebet portugisiske ejendom eller borgere.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

torsdag den 30. april 2009

Amerikanske kvinder 'ansigt Nordkorea retssag '

To amerikanske kvindelige journalister arresteret af Nordkorea er til ansigt rettergang, Pyongyang 's statslige nyhedsbureau siger.

fredag den 24. april 2009

4/11/09: Fejl Cost senatorer i Tab

De senatorer begået 4 fejl i en 3-2 tab for Læsning (Box Score / resumé)

Fejl blev begået af Ofilio Castro (2), Bill Rhinehart (1) og Jhonathan Solano (1). Castro, der er normalt en sikker hånd forsvarer, begået en både kaster og Fielding fejl.

De senatorer offensiv blev holdt til 2 kører på 8 hits. Den eneste RBI's kom off the bat af SS Ian Desmond og en baser lastes gå til Bill Rhinehart. Desmond var 2 / 3 med en dobbelt og en RBI. CF Mike Daniel var 3 / 5 (alle singler) og en køre scoret.

Ross Detwiler, statsborgerne # 2 udsigten ifølge Baseball Amerika, gjorde hans senatorer debut pitching 5 innings, så 2 Løjper (hverken arbejdsindkomst), mens registrering 5 strejke outs.

Senatorer reliever, Adam Carr, var mærket med det tab, som han gik 2, tillades et hit og opgav den vindende kører i 1 inning af arbejdet.

De senatorer venstre 9 løbere på base i aften. I løbet af de sidste to spil, både en køre tab, de senatorer har strandede 15 løbere.

EL Box Scores

søndag den 19. april 2009

Seneste resultater (par & langt mellem)

Selv om jeg ikke har været bankede off job på daglig basis (eller endog ugentlig) for sent, jeg gjorde udrette et par ting i dag!

1. Repareres / Re alliancefrie foran drevet porte. Jeg bygget disse porte formentlig omkring 15 år siden, og de havde forværret og sagged og dermed var vanskelige at åbne og lukke. Det er en dobbelt hængslede gatede indgangen med hver gate om 3-1/2 "HX 5'w. Jeg vil gerne bygge nye porte, men det ville kræve yderligere planlægning, tid og $ $ $, og ingen af dem har jeg en masse i øjeblikket. Derfor reparation / re-tilpasningen vil nok for nu.

2. Pres vasket forsiden veranda gulvet, i PReP for re-maleri. Som jeg nævnte i tidligere indlæg, er jeg yderst tilfreds med den "Husky " elektriske pres vasker jeg købte fra Home Depot. Som jeg også nævnt i tidligere indlæg, jeg vil undgå Karcher mærke på alle omkostninger. Jeg vil pres vaskes en gang mere, og så lad tørre natten over. Så på mandag vil jeg maler med TrueValue Gray polyurethan Enamel. Jeg har brugt denne ting på flere gange i årenes løb og har været meget tilfreds med det. Det leveres i flere bestand farver og kan også tonet yderligere farver. Jeg ved ikke, om det er til rådighed på denne måde på store box-butikker, men TrueValue Hardware Stormagasinerne har det.

3. Været plaget med japansk biller i år. Købt et par taske fælden kits og har været fange en pose værd dagligt (i hver) for de sidste 2 uger. Hver pose angiveligt besidder langt over tusind. Jeg placer derefter fuld pose i en spand (med låg) og derefter sætte en ny pose på indehaveren. Lokkemaden har naturlige pheremones som straks trække dem. Før jeg kan endda få erstatning poser re-installeret biller er sværmer omkring mig. I øjeblikket har jeg omkring 40 lbs. af døde japanske biller i låget omfattet spande (og de stinke som et dødt dyr). Jeg vil sandsynligvis forsøge at brænde dem i de næste par dage, når vi brænder nogle andre rester.

4. Endelig fik omkring at udskifte stik i front værftet lampe post. Bulben kontakter i de gamle sokkel var endeligt korroderede væk (vi bor i rust belt staten Ohio). Ohio: Bad for metal (det vil rust væk), dårligt for mennesker (de govt vil beskatte dig ihjel; ejendomsskat, indkomstskat, gas skat, moms, arbejdstagere comp skat, arbejdsløshed skat, død skat ..., ikke at nævne alle de statslige licenser & gebyrer for forskellige ting; tilladelser til dette, giver mulighed for at ...). Jeg formoder, at andre lande ligner hinanden meget: nogle bedre, nogle værre.

5. Endelig fik højhastigheds internet (på et radiosignal). Dette står i kontrast til kabel eller satellit. Et par fejl, men det er nat og dag forskel fra opkaldsadgang. Med opkaldsadgang Jeg kunne have nok fået en masse arbejdspladser gjort netop mens man venter på ting at hente. Næste omkostningsbegrænsning skridt vil være at fjerne en af mine fastnet telefonlinjer (Jeg har 3), og en af mine to opkaldsadgang servere (enten AOL eller Netscape). Bare gør de 2 ting vil temmeligt betale for den nye høj hastighed.

onsdag den 8. april 2009

Birmingham Ejendomsvejviser Blogs

Der er en ny blog-netværket i Birmingham, Alabama! Den mæglere på Weichert, mæglere - Adgang Realty har sluttet sig sammen og skabte den eneste ejendomsmæglervirksomhed blogging nettet i Birmingham.

Den bloggen er titlen blot ved deres bynavne såsom: Homewood Homes, Hoover Ejendomsvejviser osv., hvilket gør dem lette at finde.

Den blogs indeholder de nyeste boliger til salg og ejendomsinvesteringsfonde nyheder om de lokale samfund. Jeg har medtaget links til citys, der fylder op på mit link listen til højre. Check dem ud! Mike Carraway
Broker / Ejer Weichert, mæglere - Adgang Realty
1100 East Park Drive, Suite 104
Birmingham, AL 35235
1-800-840-0165
Weichert, mæglere - Adgang Realty
Valleydale Branch
4500 Valleydale Road, Suite 160
Birmingham, AL 35242
205-995-3939
24/hr Info: 800-634-0511
24/hr Fax: 800-634-0511
www.Access1000.com
www.Weichert.com
www.AlabamaWebPage.com
www.TakeOurTest.com
www.BirminghamRealEstateSchool.com

lørdag den 4. april 2009

Fuck formanden. Bogstaveligt.

"I Deltag eller dør, jeg maler selv, der har sex med formændene for de Forenede Stater i kronologisk orden."

tirsdag den 17. marts 2009

onsdag den 4. marts 2009

tro og Ecstasy

Pakistans troende i Islamisk mystik omfatte en personlig tilgang til deres tro og et andet syn på, hvordan man kan køre deres country� � � s regering. BBC spørger" Kan Sufi islam counter Taleban? " The Economist rapporter" på helgener og syndere ".

I mellemtiden fra to i dybden rapporteringspligtige; William Dalrymple : Pakistan er et land stirre katastrofe i ansigtet), og Moni Mohsin : En personlig historie Pakistan på randen.

Den counterinsurgency taktikker at synes at have arbejdet så godt i Irak kunne give bagslag i Pakistan. ( flere artikler fra Nicholas Schmidle )

fredag den 27. februar 2009

Den minearbejder og kobber

Det er et af de lovlydige billeder af 1984 kul strike - Guardian fotograf Don McPhee 's billede af en picketing minearbejder leve op til en officer. Men hvad skete der med de to lande?

fredag den 20. februar 2009

redningen for biotek

skarp Pharma har en mening stykke af Daniel J. Nevrivy, Ph.D. grundlæggeren af Nevrivy Patent Law Group,:

Den globale finanskrise og økonomisk afmatning, har skabt en verden af ekstraordinær statslig indgriben i markedet og industrien, utænkeligt endnu et år siden.

Mohammed ElErian, CEO for obligationsmarkedet investor PIMCO, nylig rådes investorer, at de burde holdning deres porteføljer overvejende inden for rammerne af den offentlige støtte, i værdipapirer i sektorer, at regeringen ikke vil tillade at bryde sammen.

Men hvilke brancher og/eller de virksomheder, fortjener at blive gemt, og som bør have lov til at klare sig selv Stil et halvt dusin tjenestemænd og du er bundet til at få en halv snes forskellige svar. Manglen på ensartethed og ad hockarakter af regeringens svar til dato er ikke i tvivl bidraget til den usikkerhed og volatilitet på markederne. Det er grunden til, som ElErian rammende påpeger kun en tynd linje adskiller modet fra dumhed , og investorer bør følge regeringens bly, og ikke forsøge at forudse deres handlinger.


Uddannelsesmæssig baggrund af Nevrivy:

JD George Mason University
Ph.D. Molekylærog cellebiologi, Oregon State University
BS Biologi og B.A. Kemi, Trinity University TX

mandag den 16. februar 2009

BBC opfordrede til at optræde som Newsround slumps 40% på et år

BBC må handle for at løse et langsigtet fald i seertal på Newsround, dets flagskib børns nyheder program, BBC Trust sagt i dag.

tirsdag den 10. februar 2009

Det er ikke helt Tiny Plastic Oprah, men det vil gøre!

Jeg Lego NY er en fiks kolonne om plast free-sammenslutning muligheder i New York City.
Dette er en artikel fra NY Times i dag, at jeg fandt det sjovt og fik mig til at tænke på min Lego dage, som et barn. Jeg vil gerne høre mere om, hvad Mefites bygget med deres Lego beskriver også, især hvis du er vokset op uden den ultra-specialiserede sæt ligesom jeg gjorde.

onsdag den 28. januar 2009

jeg ikke blev foretaget en sagkyndig, jeg er f?en .

k?ste? Fuck dig! (Muligvis NSFW)
SLYT FILTER: Matt Berry (boss fra IT crowd) charme mine damer p?aden i London.

søndag den 18. januar 2009

en anden dag, endnu en konflikt på Facebook

A NEW FACEBOOK kontrovers A NEW FACEBOOK kontroverser har udviklet sig, denne gang over fotos af kvinder ammer deres spædbørn.
� Men Facebook står fast. .

De protesterende har også oprettet en Facebook gruppe, naturligvis, Hey Facebook, amning Ikke uanstændigt.

Det er ikke første kontrovers på social networking site og denne blog dokumenter aktiviteter, rygter og nyheder om Facebook.
Hjemmesiden blev kritiseret efter en idiot indsendt billeder viser sig costumed som en Virginia Tech shooting offer .



Privatlivs-og brugerdata er altid problemer på stedet. Der var Facebook Beacon-program, at spores brugernes aktiviteter på nettet i langt større omfang end oprindeligt forventet. Og for studerende, er der spørgsmålet om forældre bruger Facebook , køre deres børn sindssygt. Af kærlighed til Gud - ikke lade forældrene deltage Facebook har mere end 6.400 medlemmer, de fleste teenagere flov eller vred over, at deres forældre bruge site, der frygtede et tab af privatlivets fred. Men ikke alle har den samme klage; denne blogger var glad for at finde hans bedstefar på websted.



Og nu Facebook selv er kæmper site nyhedslæser Power.com i et forsøg på at kontrollere adgangen til brugeren oplysninger .

mandag den 5. januar 2009

Shin Bet Chief: Hamas weaking, har lettet sit krav om en våbenhvile med Israel

 Billeder
� Leder af IDF Military Intelligence General Amos Yadlin rettet den israelske kabinet og gav en vurdering af Gaza-operation fremskridt.

"Tilrettelaeggelsen [Hamas] fandt et alvorligt slag, vi har dræbt hundredvis af terrorister og skadet deres evne til at bygge våben," Yadlin sagt. mere

fredag den 2. januar 2009

Picture London uden London

frafald London er et Flickr fastsat af fotograf IanVisits i London den jul formiddag, hvor byen er ( næsten ) denuded mennesker. Meget disorienting hvis du har været i London (eller en anden større by, virkelig). Jeg fik denne via William Gibson's blog, og jeg vil lade ham beskrive det i hans uforlignelige måde: "jul, især i de tidlige morgentimer, har altid syntes så meget mere liminal mig end nytårsaften. Spektrale, dybt i-mellem [...] noget om den måde, som trafik, fodgængere og køreveje, kontrollerer et's dybde på området, fragmentering og ledelse af den oplevelse. "