søndag den 31. januar 2010

Bridgewater, NJ High School erklaerede sikre efter bombetrussel af december 11 09

I et indlæg med titlen Bridgewater skole erklærede sikre efter bombetrussel anholdelser, rapporterede Tanya Drobness af The Newark Star-Ledger den 13 december:

Tre dage efter, Bridgewater-Raritan High School var lukket på grund af en bombetrussel, og to Bridgewater teenagere blev anholdt efter et stash af materialer til bomber blev opdaget i et af deres hjem, kvarterets Overlægen sagde, at det er sikkert for eleverne at vende tilbage til campus Mandag 14 december.

Politikommissær Michael Schilder sagde politiets tilstedeværelse vil være \ "stor \" på campus mandag at studerende, ansatte og forældre føler sig mere trygge, efter en 16-årig junior på skolen blev anholdt fredag med poster embedsmænd siger, at han planlagde at bruge til at opbygge en improviserede eksplosive anordninger og detonere den på hans skole.


Se også
YouTube klip


Tidligere indlæg fra nj.com-->

Principal James Riccabono forventes at behandle de studerende på mandag, ifølge en erklæring fra distrikt forstander Michael Schilder. Schilder roste også de studerende, der kom frem med oplysninger om truslen.

\ "Vi er alle meget stolte af denne studerende for at gøre det rigtige og handler til gavn for medstuderende og personale, \" de sagde.

Efter den studerende fortalte politiet ressource officer, at den mistænkte var at planlægge en \ "Columbine-like \" angreb, politi og bombe-sniffe hunde vasket den skole, der tjener 2000 studerende i lønklasse ni gennem 12. Den teen blev anholdt fredag, efter at politiet ransaget hans forældres hjem og blev anklaget for mordforsøg og besiddelse af sprængstoffer, blandt andre afgifter.

Anklageren Forrest sagde den anden teenager blev sigtet for besiddelse af ødelæggelsesmateriel.

\ "Baseret på de beviser, vi har indtil nu, er det disse afgifter, \" Forrest sagde i aften. \ "Men undersøgelsen er i gang. \"

** Se også

Hot tid på Bridgewater, NJ High School?