torsdag den 29. oktober 2009

Ligesom omg, jeg er en finalist i Sportsgirl Super Stylist Konkurrence!



Når Kate fra Sportsgirl ringede til mig mandag aften for at fortælle mig, jeg var i den sidste 5 Sportsgirl Super Stylist konkurrence i første jeg ikke tror hende. Der var nogle ret fantastiske poster på stedet, og jeg troede, jeg havde ikke en chance i forhold til dem. Men nej, jeg rent faktisk gjort det igennem til sidste runde, som er en \ "Style Off \", som synes at være en blanding af en dans ud, og at gameshow Supermarked Dash. Jeg har 10 minutter til at styrte rundt i Chadstone butik finde tøj til min model's 2 ser på næste onsdag aften og Infront af et publikum og et panel af dommere, jeg er nødt til at style hende lige der på catwalken. Tal om pres. Jeg er så nervøs, men spændt. Jeg ved, jeg har et godt øje og kan gøre dette, men i sidste ende er det op til dommerne, og hvad de kan lide. Den faktiske pris er en fantastisk mulighed for mig. Dybest du kommer til stil de næste Sportsgirl magasin på Gold Coast! Hej luksus! I de sidste, de har brugt fantastiske fotografer og stylister, som jeg har drømt om at arbejde med, og det kan kun yderligere min karriere. Styling er, hvad jeg ønsker at gøre, og jeg håber, at dommerne kan se, at jeg er alvorligt, og at jeg faktisk har nogle talenter. Jeg har været at afhente den Sportsgirl magasiner i årevis, strømmede gennem siderne. Jeg husker tilbage i 2001, da jeg var 16, de havde dette tema i den model er en kunstner, maleri disse søde små malerier. Jeg skar det billede ud, og havde det på min væg som inspiration for år som styling var bare fantastisk. Nu er jeg så tæt på styling det selv, tænk hvis en anden 16-årige pige nedskæringer ud på mit billede og stikker den på hendes væg og går om at blive stylist? Hvor dejligt ville det være?

Edit: Det er de dommere, jeg fandt dem på Sportsgirl hjemmeside


Her er hvad Sportsgirl har at sige om dem:

Dee fra www.deeelightful.com
Vi kender og elsker hende fra hendes fantastiske mode blog deeelightful - med sin spot-on sans for varm ser, individuel visuel stil og kærlighed af alle ting mode, Dee tilføjer den perfekte girl-on-the-gade perspektiv til comp.

Kym Ellery
Bedst kendt for hendes mærke ELLERY, som har opnået international anerkendelse for fashion-forward endnu wearable design, mode rockstjerne Kym Ellery også hjalp med at udvikle Russh magasin til et af de mest indflydelsesrige mode titler i Oz, og har masser af erfaring som stylist.

Anouk Colantoni
Som Fashion Market redaktøren for den ugentlige fash-fix glossy Grazia Magazine, Anouk tilbringer sine dage søger det australske marked for de nyeste og bedste mærker, og ophold på op-til-den-minut med den nyeste ser og top-tendenser, og ved, hvordan man på stedet styling talent.

Prue Thomas
At have tilbragt de sidste 13 år i Storbritannien, leder af markedsføring og kreative teams for Selfridges og senest for Topshop i London, der arbejder med Kate Moss og co, Prudence hjem til Oz at føre den heldige Marketing & VM hold for Sportsgirl.

Omg omg understreger ud, de er alle disse talentfulde kvinder. Jeg er virkelig nødt til at arbejde hårdt for det synes, finde originalitet i det tøj, noget smart på tendensen, men forskellige med en antydning af cuteness? Det er sådan jeg føler mig alligevel.

tirsdag den 27. oktober 2009

Marokkanske Taeppe Fremskridt


Vær sikker på ikke at gå glip af den sidste udgave af Jan Fitzpatrick's nuværende marokkanske tæppe tilpasning! Dette er den bedste endnu, og helt fantastisk. Du kan finde hende på Thread Medley.

tirsdag den 20. oktober 2009

Connecting The Dots

En sjov lille ting, der er sket i min del af blogging universet. Det startede med denne chance møde. Handyman, og jeg kom ansigt til ansigt med en person, en fremmed, som havde læst vores blog. Og i løbet af de sidste par uger har det mærkværdige fortsat. Jeg har lavet nogle nye blog venner og i virkeligheden viste sig rigtigt til mit hus-stalking tendenser og slå op på nogle af disse blogger's huse klar til at tage et kig på deres vægge revet ned og låne nogle af deres dekorerer ideer. Og de hilste os i (hi Jen & Dave!). Og de har bragt over deres lille kiddos at opfylde Chloe (hi Lisa!). Bemærkelsesværdigt, som blogging har gjort min verden større ... ved at udsætte mit hjem og stil og synspunkt at mange andre ... Det har gjort min verden mindre ... ved at indføre mig til folk i min egen baghave.

I guess that's magt \ "sociale netværk \", som de kalder det. Via denne lille blog, har jeg samlet op design klienter til min nye indretningsvirksomhed forretning. Jeg har lært af nye kilder til fliser og toiletter, opdagede renovering nyttige tips, og har modtaget hjælpsom læser feedback. Jeg har næsten opfyldt blog venner i en lignende tilstand i livet - gammelt hus, nygift, at starte en familie. For mig, udvisket grænsen mellem virtuel og virkelighed bliver mere og mere. Jeg slags kan lide det.

Den åndelige side af mig siger, at der ikke er tilfældigheder, og der er grund til ting, der sker her og nu. Som ny forælder, synes jeg, vi giver vores liv en smule af et eftersyn - gør nye par venner, nye Mommie venner (jeg er sikker på, at mange af jer andre forældre har gjort det samme?). Så godt, jeg forsøger at bygge en ny karriere, som vil tillade mig at blive hjemme hos den lille. Så jeg tager disse ting som tegn på bevægelse i den rigtige retning.

Eller måske er jeg bare overthinking disse ting, og hvem ved, kunne jeg er stødt på disse mennesker og gjorde disse forbindelser bare ved at støde ind i dem på gaden. Uanset hvad det er, er ting, føler forynget her på HandyLuster husstand.

torsdag den 8. oktober 2009

lørdag den 3. oktober 2009

Sovevaerelse for Hotel og Lejlighed

Soveværelse design er at være en god leder og velafbalanceret seng er meget vigtigt at skabe en perfekt feng shui soveværelse. God madras, fast hovedgavl og høj kvalitet plader fra naturlige fibre er også meget vigtigt at skabe en harmonisk feng shui energi.

En Feng Shui soveværelse fremmer strømmen af positiv energi og samtidig minimere indflydelsen af negativ energi. Ifølge gammel kinesisk visdom, en korrekt udformet soveværelse kan forbedre dit kærlighedsliv, finanser og endda din karriere. Uanset om du tror på den åndelige magt Feng Shui principperne anvendes ofte i vestlige udsmykning på grund af vægt på bløde enkelhed og minimal rod. Læs videre for nogle råd om, hvordan man opretter en feng shui soveværelse.

Ifølge Feng Shui tro, chi træder et værelse gennem døren. Hvor godt chi cirkulerer og påvirker dig, afhænger af placeringen af rummet objekter. The Bed din seng er det vigtigste objekt i dit soveværelse, og som sådan bør have et sted af betydning.