lørdag den 9. oktober 2010

Maaling online brand reklame uden eksperimenter

Et par Googlere nylig offentliggjort et dokument med en frygtelig kedelig titel, \ "Evaluering online-annoncekampagner i en rørledning: Kausal Modeller i Item \" (abstrakt, PDF), på KDD 2010-konferencen.

Papiret viser sig at være en ganske interessant forsøg på at måle virkningen af online display reklamer - en notorisk vanskeligt problem - ved at se på, hvordan det ændrer folks søger og browse på nettet. Det er hårdt nok, men disse skøre Googlere også forsøger at gøre dette uden brug af A / B-tests. At gøre det sidste trick, de adskiller folk i dem, de udsatte, der har set annoncen og styrer, hvem der ikke har set annoncen, mens omhyggeligt at begrænse kontrollen kun til folk, der ligner den udsatte.

Fra papir: Traditionelt har online-kampagne effektivitet er målt ved \ "klik \" ... Imidlertid er mange display-annoncer ikke klik-stand ... og nogle kampagner håber at opbygge langsigtede interesse i den helt frem drev øjeblikkelig reaktion. Optælling klik alene så savner en stor del af værdien af kampagnen.

Bedre foranstaltninger af kampagnens effektivitet er baseret på ændringen i online brand awareness ... [Grund] til displayet annoncekampagne alene. Vi ... [Find] ændringen i sandsynligheden for, at en bruger søger efter brand vilkår eller navigerer til brand websteder, der kan henføres til en online-annonce-kampagne.

Randomiseret forsøg ... er guld standard for estimering behandling effekter ... [Men det] kræver en annoncør til at give afkald vise annoncer for nogle brugere ... [Der] annoncører er ikke interesseret i at [gøre] ... Estimation uden randomisering er mere vanskelig, men ikke altid umuligt .... Kort sagt, den kontrol [vi plukke] var berettiget til at blive betjent kampagne annoncer, men ikke var.

Vores estimater kræve resuméet (ikke personligt identificerbare) data om eksponering og kontrol. De summariske oplysninger fra flere kilder, herunder annoncørens egen kampagne information, annoncevisning logs, og prøver data fra brugere, der har installeret Google Toolbar og valgt at bruge forbedret features.By den måde, har nogle spekuleret i fortiden ([1 ] [2]), at Google værktøjslinjen data bliver brugt til Googles annoncering, men der var ingen offentlig bekræftelse af, at der fra Google. Til min viden, er dette den første offentlige bekræftelse af, at data fra Google's allestedsnærværende værktøjslinje bliver brugt af dem i hvert fald en eller anden måde i deres reklamer.

For yderligere oplysninger om relaterede emner, se også min November 2008 indlæg, \ "Måling offline annoncer ved deres online virkning \", og min jul 2008 indlæg, \ "Google Toolbar data og den faktiske surfer model \".