fredag den 25. september 2009

Videre studier UTHOGRAPHY




Selvfølgelig kan du se David's store billeder her, men hvis du vil se endnu mere, du skal gå her. Jeg kan især godt lide dem, han har været skyde med hans Bronica, som disse unger oppe med nogle kendte ansigter. Nyde! -Worful

torsdag den 17. september 2009

Sk803 Issue # 17

Nogle syge lort i Sk803 \ 's nye montage.

søndag den 13. september 2009

Meteor vise naar blaendende top

Skygazers observerer en blændende himmel show, som den årlige Perseid meteorregn når sit højdepunkt.

tirsdag den 8. september 2009

Pirat TV

Ha, denne lille film fra Dr´s pirat Tv er ganske underholdende, men jeg må advare: Hvis du klikker ind og ser den, vil du højst sandsynligt få lyst til at se flere af de uploadede afsnit. Og det, kan du også roligt gøre. Det er et udvalgt af super sjove sketches, som man kan få meget tid til at gå med.
http://www.dagensbuzz.dk/

lørdag den 5. september 2009

Soendag + Flower = Sunflower (Eller Pretty Things)


Ja, det har været et stykke tid. Men det er ikke, at jeg var bein doven, og jeg fortalte en god ven det havde noget at gøre med ikke Feelin meget \ "Bloggy \" seneste. Jeg formoder, at nogle af y'all know at Feelin såvel. Har du nogensinde oplevet en sommersæson, der ikke helt har lyst til sommertid? Jeg ved ikke, hvad der skete med vores sommertid vejr. Jeg er ikke sikker på, hvis vi selv havde en 90 graden dag endnu. Og det er august allerede!

Jeg kan godt lide smukke ting. Pretty ting foruden blomster. Jeg tror, kvinder har et langt bredere udvalg af prettier ting at pynte sig med. Hvis folk ikke ville stirre og synes jeg er mærkeligt, jeg vil male mine negle, herunder dem på min tæer. Den armbånd I'm slidlagets blev foretaget af en listig bekendtskab jeg mødte på nettet, Ms Jean maj, ejer og indehaver af Jean mai Originaler, hun ved, hvordan man laver smukke ting for mænd.





Det er et temmelig bug. Kan du finde det?

Tiger Eyes ® Cutleaf Staghorn (Rhus typhina 'Bailtiger') er smuk.

Cosmic skønhed?

Aften musik kan forsvarlig smuk, og ser nydeligt også.

Der er et par smukke ting i dette billede.
Kan du se dem?






onsdag den 2. september 2009

Garden Opvaskemaskiner


For et par år siden fandt jeg denne plade på mine foretrukne velgørenhedsorganisation shop. Jeg sætter det i haven til vand fugle eller critters, der skete for at finde det (måske endda Petunia). Jeg kunne fortælle, hvor meget regn stadig var i haven ved vandet i pladen.

I varmen i denne sommer, selvom det ofte tørrede ud. Nu har jeg scooted det under en af de soaker slanger. Baseret på, hvordan den fylder op og tørrer ud, det giver mig perspektiv på vandet situation. Jeg ved ikke, om fugle finde det, men sorterede insekter synes, det er bare ret.