søndag den 30. november 2008

En anden udtalelse fra Wonkette ....

Hvad Monster Har McCain Bliv Last Night?



WTF? A forfærdet America iagttog John McCain slingre op fra hans debat forsædet i går aftes og forvandles til et monster . Han næsten fanget vores Barack Obama! Hvad der skete? Klart, at den særlige anti-monster saft McCain drikkevarer før offentlige optrædener var begyndt at bære ud. De fik ham i titanium-foret SWAT van lige før han helt forvandlet. Men helt omdannet til hvad ?



 Jeg så Lon Chaney Jr. danse med dronningen ... forfærdelig Brug varulv: Dette ville faktisk forklare en parti , herunder formentlig, hvorfor McCain er altid taler om middelalderlige Irland, da han var en dreng, før han blev bidt af en varulv, der sættes en forfærdelig ende på hans glæde ubekymrede dage for at være en keltisk kriger, der altid styrtede ned hans hest til fjenden? erne landsby.


Vi er alle flyde ... for fem og et halvt år! forfærdelig BARN-RESTAURANTER D?SFALD CLOWN: Nej spekulerer McCain? s håndterer forsøge at få ham væk fra dem debat publikum så hurtigt! Han var bare øjeblikke væk fra at dreje ind i denne onde-røv ting, New Hampshire Primær Mordet Klown, Rich Onkel Pennywise! Forestil dig at være gået i stå på Secret Service told med dette kampagne. Forestil dig at skulle begrave de organer, hver aften.


Kom bag dig, Valnødder! onde Gorgonerne Medusa: Valnødder har altid roamed the Earth, i hans forskellige afskygninger, men om natten, han viser sin sande død? s hoved, GORGONEION fra Hades, hvor han brugte fem og en halv million år. (Dette er også ansigt han gør, når han har sexytime! Din skat dollars betale for sit Viagra!)



 Knights I Satan's Service! ulækkert CLASSIC-ROCK Gimmick CAR: Der er intet mere modbydelige end 700 år gamle arena rocker Gene Simmons, så det er klart, at John McCain er den demon far til den KISS monster. Legend siger shitty? 71 Volkswagen biller med hjem maling arbejdspladser og enorme styrofoam monster Kranier/tunger var ofte på scenen før Korsfarere tabte Jerusalem til araberne under ledelse af Bill Ayers terrorgruppen musselin.


HENGNGH HENGHH! onde EARTH-MOVIE TYSKE Vampire: Og nu, et citat fra Bram Stoker? s Dracula :? Som Count lagde over mig og hans hænder rørte mig? en frygtelig følelse af kvalme kom over mig, hvilket gør, hvad jeg ville, kunne jeg ikke skjule. Når Count så mit ansigt, hans øjne blazed med en slags demonaic raseri, og han pludselig gjort en grab på min hals.?


Ja, det lyder ca ret.


Den Khabs er i Khu, ikke Khu i Det Khabs. udyret: Men vores dæmoniske eksperter her på Wonkette personale endeligt afsluttet McCain blev omdannet til dette helvede-udyr af yore, som ses her i en 16. århundrede woodcut. Disse dæmoniske lort-monstre gang roamed den østlige kyst, indtil de blev taget til fange af Benedict Arnold i 1776 og undervist Naval Command færdigheder på Annapolis. Skabninger gyder en enkelt fosteret fra? ? kanalen? hvert hundrede år; fjerde gyder af cyklen er altid en sindssyg, selvstændige besat idiot, som ikke har militære skillz.


(Og ja, selvfølgelig har vi dæmoniske eksperter på personale! Vi er en Washington Politik hjemmeside, når alt kommer til alt.)