søndag den 5. oktober 2008

Netborder.dk

Netborder.dk er en internet portal som tilbyder at levere kontakten imellem bygherren og fagmanden. Netborder.dk simplificerer det arbejde, som de søgende skal gennemføre ved at fremskaffe tilbud fra samarbejdspartnere.
Bare spørg på dit stykke arbejde på web-siden. Mindst 3 uafhængige fagmestre kontakter dig for at give et bud.

Den form for service fra Netborder.dk er fri for omkostninger og uden tvungne aftaler. Det er efterhånden mere end accepteret at få forskellige håndværkstilbud på nettet. Hidtil har man gjort sådan, at man som kunde selv må tage kontakt til samarbejdspartneren hver eneste gang man har en håndværksopgave, som kræver professionel ekspertice.
Såfremt det, som antaget, viser sig at denne fremadstormende udvikling udvikler sig bare tilnærmelsesvis ligeså hastigt, som det har været set fremtil dags dato, vil metoden hurtigt være overstået.
I tiden som kommer er det fagmestrene der tager telefonen og ringer dig op.

Oftest er det en besværlig opgave at tage kontakt til konkurrerende fagfolk med det formål, at skaffe alternative forskellige tilbud at vurdere for og imod. Alene at få lokaliseret en som har tid nok til at varetage din forespørgsel er for mange ofte en større udfordring. Netborder.dk er dem der kan hjælpe dig med at levere kontakter mellem fagmestre af enhver slags og dem, som skal benytte deres hjælp. Proceduren foregår således, at du beskriver din opgave én gang på Netborder.dk, og så er din opgave ikke længere.

I løbet af meget kort tid vil du blive taget kontakt til, af tre forskellige kompetente fagfolk, som ønsker at aftale tid til at se nærmere på din opgave og afgive tilbud. Derpå tager du det bud, som dækker dine nødvendigheder på den bedste måde. Det skal dog siges at det er uden bundne aftaler at få fremskaffet aftaleforslag på Netborder.dk, så føl dig ikke forpligtet til underskrivelse af en mulig aftale. Det bør nævnes at det er uden beregning at spørge på et håndværks prisoverslag hos Netborder.dk, da firmaerne betaler et symbolsk beløb som går til dét, at være tilknyttet denne ordning. Nogle kunne så bekymre sig om fagmændene medregner dette beløb fra sit abonnement i den anden ende, men sådan er det ikke. Alle de tilknyttede fagfolk har accepteret at forbrugeren tilbydes adskillige alternative tilbud. Af den grund leveres du den laveste pris de er i stand til at præstere, i håb om at det er dem der vælges. Egentlig er resultatet, at metoden hjælper med til at sikre at arbejdet udføres på én gang enklere og på bedre vilkår for de søgende. Ekspertens vinding kan tydeligt ses på de ekstra job han kan få lov at byde på, -holdt op imod tidligere tiders metode, hvor konsumenten i reglen lokaliserede håndværkeren via lokalhåndbogen. Denne, hvilken han vel at mærke på lige vis var nødt til at betale for at blive præsenteret i. For firmaet er det en 100 procent målrettet reklameindsats, hvis man sammenligner med at købe reklamer i telefonbogen, de gule sider og lignende. På Netborder.dk kan du indsamle prisoverslag fra malervirksomheder, snedkerfirmaer, murerfirmaer, smede, gartnerfirmaer, brolægningsfirmaer, VVS-firmaer, arkitektvirksomheder, og alle andre almene håndværksgrene, men desuden også bogholdere, web-designere mm. Et stigende antal nye erhverv kommer løbende til, så man kan jo bare forsøge sig.

Det er jo uden beregning og helt fri for forpligtelser på netborder.dk.