onsdag den 14. november 2007

Glerup syes med 14 sting


Viborg-spilleren måtte udgå tidligt i kampen mod AGF. Nu er der udsigt til pause for anføreren.

Det sidste døgn har været noget af en prøvelse for Viborgs Jakob Glerup. Ikke blot måtte anføreren se sig selv og holdet besejret af AGF, han måtte også udgå tidligt i kampen med en skade.

DR sporten skrev igår, at Glerup måtte syes med 14 sting i knæet og dermed er ude den kommende tid. Anføreren selv er dog heller ikke begejstret for udsigten til at holde pause fra den daglige træning.
Glerup var lige kommet i gang efter fem ugers pause og havde glædet til at spille igen. Derfor er det ærgerligt, at den her skade nu kommer her oveni.

Lægerne forventer dog, at Jakob Glerup når at blive klar til Viborgs næste kamp i SAS-ligaen. Det er ude mod Horsens den 25.november.

Håndværker - colic-help - skate - board - funnyfart - galskab

torsdag den 1. november 2007

Extinction

Resident Evil: Extinction kommer snart i biografen her hjemme. I den anledning inviteres vi nu til at se en trailer fra filmen på nettet. Der er dømt død og masser af action i denne film - ingen tvivl om det. Ud over traileren kan også spille "Convoy" spillet, men da jeg ikke har haft tid til at prøve det ordentligt, ved jeg ikke meget andet end at det gælder om at køre zombier ned i biler.
Resident Evil Extinction

INDOOR SNOWBOARD


Yep
Btka har været en tur i Rødovre indoor skicenter.
Lad mig understrege at det på INGEN måder kan sammenlignes med at opholde sig sneen.
Man står på en ca 10 meter bane, på en rullemåtte af kunststof, og bander over at alle ens talenter er som sunket i jorden.

Efter alt at dømme er det rimeligt nemt for skiløbere at køre på måtten med deres to kanter - men derfor heller ikke særligt udfordrende.

For snowboarderne var situationen ganske anderledes. Måttens fuldstændig strømlinede natur, og konstante tempo, giver så godt som ingen elementer styre ud fra, og det er egentlig ikke spor morsomt at bare stå og prøve på at holde balancen på en metalskinne.

Til gengæld er unægteligt temmeligt komisk, når man er sammen med et slæng, man st¨å og grine af.

Udmærket for folk der bare skal have det skægt i nogle timer.

Absolut et ubrugeligt sted for folk, der er seriøse omkring deres forehavende.

Håndværker - colic-help - skate - board - solar - area51

playchocolateball

Maltesers opfordrer på deres nye site: playchocolateball.com til at man opfinder en ny sport hvor deres små sprøde (Light?) chokolade bolde er en del af spillet, og hvis man optager det på sin mobiltelefon og uploader det på deres site, kan man vinde en rejse til New York. Mest Pigesjov, men også drengesjov er at finde på siden. Uanset er det meget underholdende.


Doping

Så kom vi til at snakke om det igen, igen.

Lad mig starte med hele polemikken omkring Bjarne Riis. Som de fleste nok har fundet ud af, afslørede han at have taget doping gennem fem år, fra 1993 til 1998, hvilket vil sige at han altså også dopede sig da han vandt Tour De France i 1996. Da Line Baun Danielsen interviewede ham i 98, sagde han at han aldrig var blevet testet positiv. Derfor har jeg altid gået rundt i den tro at han rent faktisk var ganske uskyldig, lige indtil for nylig da jeg så det gamle interview igen. Her gik det op for mig hvor langt det lyste ud af ham, at selvfølgelig havde han da taget doping.
Men hvorfor har han så med tiden mere og mere hårdnakket afslået beskyldningerne om at have dopet sig? For mig at se er det da ganske logisk. Han er blevet tvunget til det af medierne. For mit vedkommende var den berømte kommentar tilbage i 98 rigeligt for mig, men journalisterne ville have et klart svar: Ja eller nej. Og så er det da klart at han siger nej, hvad pokker skulle han da ellers svare? Skulle han afsløre det på en bænk under et ellers uformelt interview med dansk tv i 98? Skulle han afsløre det under Profilens interview i 2006? Nej, selvfølgelig skulle han da ikke det, omstændighederne var der jo ikke.

Jeg forstår heller ikke dem som synes de er blevet holdt for nar gennem alle disse år. Han kæmpede jo med ligemænd. Alle de andre i feltet var jo også dopede, så hvem skulle så have sejren hvis Riis ikke skulle? Nr. 2? Han var også dopet. Nr. 3? Nr. 4? Hvor langt skal vi ned for at finde en som ikke var dopet?

At alle var dopede bringer mig videre til næste punkt – Min mening om doping generelt.
Nogle folk mener at man bare burde legalisere doping i sporten, for alle tager det jo alligevel. Det holder jo ikke en meter. Skal vi så også bare ophæve fartgrænserne fordi alle alligevel bare kører for stærkt? Skal vi bare tillade diverse stoffer fordi der alligevel er så mange der tager dem?

Men på den anden side gider vi jo heller ikke se på et cykelløb uden doping. For uden doping ville løbene godt nok være kedelige – ingen fantastiske udbrud, ingen skandaler, ingenting. Bare et kedeligt motionsløb.

Til slut vil jeg bare sige at Bjarne Riis var, og vil altid være en stor sportsmand – doping eller ej.

Håndværker - colic-help - skate - board - inv - 69