mandag den 17. september 2007

Bundby

For dem der overværede 3-0 nederlaget til et velspillenden AAB hold er der ingen tvivl - Brøndby er er et hold på total nedtur.

Der er ikke meget der hænger sammen spillemæssigt - jeg tror ikke jeg i de sidste 20 år har set et så vakkelvornt og infeffektivt forsvar hos Brøndby - og frem ad banene er der heller ikke meget bedre takter.

Når det hele så krydres med at Peter Madsen langer ud efter medspillere kan man vist roligt sige at bunden er nået - (også i tabellen )- og hvad skal de egentlig gøre?

Næste kamp er mod ærkerivalerne fra FCK og her kan Brøndby virkelig godt bruge lidt succes - men den har jeg svært ved at se hvor den skal komme fra - gad vide om Tom Køhlert ikke selv træder tilbage lige om lidt?

Håndværker - colic-help - skate - board - anorexia - rfp

onsdag den 5. september 2007

derersåmegetkvinderikkeforstår

Her er noget for alle os, som interesserer os for alskens former for fysisk udfoldelse, men helst ikke selv spiller meget andet end spil, som er mere fysisk krævende end vikinge-kubb, oddset eller allerhøjest rundbold.
Fodbold og andre Sportsgrene skal jo helst nydes passivt i sofaen. ikke sandt? Det er en meget interresant hjemmeside som du bør kigge lidt på..


www.derersaamegetkvinderikkeforstaar.dk

lørdag den 1. september 2007

Team building

Idrætsundervisningen i gymnasiet er ikke lig sure gymnastikposer og omklædningsrum. Nej, eleverne skal også lære om teambuilding. Mellemniveauholdet i idræt på CPH WEST - Ishøj Gymnasium testede deres teoretiske viden og deres praktiske formåen på en teambuilding-tur til Kullen, der bl.a. bød på klatring og overnatning i en grotte.

Hvis man tror, at idrætsundervisningen i gymnasiet er forbundet med udendørs fodboldtræning om sommeren og indendørs badmintontræning om vinteren, skal man tro om. Idræt er meget mere end det. CPH WEST - Ishøj Gymnasiums 2.g mellemniveauhold i idræt er det første af sin slags efter gymnasiereformen, og holdet har sandelig ført an og givet idéer til aktiviteter for fremtidige idrætshold på gymnasiet.

I foråret har eleverne modtaget teoretisk undervisning om teambuilding. Teambuilding er nok mest kendt fra erhvervslivet, hvor en virksomheds medarbejdere plantes et øde sted, og i fællesskab skal løse en opgave, som skal optimere deres samarbejdsevner og kommunikationsevner. Oprindelig stammer begrebet dog fra sportens verden, hvad man også kan udlede af ordets betydning – opbygning af hold - og som fremhæver princippet for meget idrætsudøvelse: hvordan arbejder vi sammen som et team? Hvordan præsterer vi bedst som et fællesskab i alle sammenhænge?

Formålet med teambuilding er at tænke i et fællesskab, og ikke på det individuelle behov. Eleverne fik tydeligt dette at føle, da de i maj drog på teambuildingtur til Kullen i Sverige. Ud over at hoppe ud fra en speedbåd og svømme parvis ind til kysten, skulle eleverne også klatre. Klatringen foregik på den måde, at alle elever blev bundet til samme reb – en sikkerhedsline. Det blev derfor meget tydeligt for eleverne, at alle måtte gøre sig stor umage, for at hele gruppen kom op af klippen.

Håndværker - colic-help - skate - board - laughatthefatkid - poorestofpoor