torsdag den 30. april 2009

Amerikanske kvinder 'ansigt Nordkorea retssag '

To amerikanske kvindelige journalister arresteret af Nordkorea er til ansigt rettergang, Pyongyang 's statslige nyhedsbureau siger.

fredag den 24. april 2009

4/11/09: Fejl Cost senatorer i Tab

De senatorer begået 4 fejl i en 3-2 tab for Læsning (Box Score / resumé)

Fejl blev begået af Ofilio Castro (2), Bill Rhinehart (1) og Jhonathan Solano (1). Castro, der er normalt en sikker hånd forsvarer, begået en både kaster og Fielding fejl.

De senatorer offensiv blev holdt til 2 kører på 8 hits. Den eneste RBI's kom off the bat af SS Ian Desmond og en baser lastes gå til Bill Rhinehart. Desmond var 2 / 3 med en dobbelt og en RBI. CF Mike Daniel var 3 / 5 (alle singler) og en køre scoret.

Ross Detwiler, statsborgerne # 2 udsigten ifølge Baseball Amerika, gjorde hans senatorer debut pitching 5 innings, så 2 Løjper (hverken arbejdsindkomst), mens registrering 5 strejke outs.

Senatorer reliever, Adam Carr, var mærket med det tab, som han gik 2, tillades et hit og opgav den vindende kører i 1 inning af arbejdet.

De senatorer venstre 9 løbere på base i aften. I løbet af de sidste to spil, både en køre tab, de senatorer har strandede 15 løbere.

EL Box Scores

søndag den 19. april 2009

Seneste resultater (par & langt mellem)

Selv om jeg ikke har været bankede off job på daglig basis (eller endog ugentlig) for sent, jeg gjorde udrette et par ting i dag!

1. Repareres / Re alliancefrie foran drevet porte. Jeg bygget disse porte formentlig omkring 15 år siden, og de havde forværret og sagged og dermed var vanskelige at åbne og lukke. Det er en dobbelt hængslede gatede indgangen med hver gate om 3-1/2 "HX 5'w. Jeg vil gerne bygge nye porte, men det ville kræve yderligere planlægning, tid og $ $ $, og ingen af dem har jeg en masse i øjeblikket. Derfor reparation / re-tilpasningen vil nok for nu.

2. Pres vasket forsiden veranda gulvet, i PReP for re-maleri. Som jeg nævnte i tidligere indlæg, er jeg yderst tilfreds med den "Husky " elektriske pres vasker jeg købte fra Home Depot. Som jeg også nævnt i tidligere indlæg, jeg vil undgå Karcher mærke på alle omkostninger. Jeg vil pres vaskes en gang mere, og så lad tørre natten over. Så på mandag vil jeg maler med TrueValue Gray polyurethan Enamel. Jeg har brugt denne ting på flere gange i årenes løb og har været meget tilfreds med det. Det leveres i flere bestand farver og kan også tonet yderligere farver. Jeg ved ikke, om det er til rådighed på denne måde på store box-butikker, men TrueValue Hardware Stormagasinerne har det.

3. Været plaget med japansk biller i år. Købt et par taske fælden kits og har været fange en pose værd dagligt (i hver) for de sidste 2 uger. Hver pose angiveligt besidder langt over tusind. Jeg placer derefter fuld pose i en spand (med låg) og derefter sætte en ny pose på indehaveren. Lokkemaden har naturlige pheremones som straks trække dem. Før jeg kan endda få erstatning poser re-installeret biller er sværmer omkring mig. I øjeblikket har jeg omkring 40 lbs. af døde japanske biller i låget omfattet spande (og de stinke som et dødt dyr). Jeg vil sandsynligvis forsøge at brænde dem i de næste par dage, når vi brænder nogle andre rester.

4. Endelig fik omkring at udskifte stik i front værftet lampe post. Bulben kontakter i de gamle sokkel var endeligt korroderede væk (vi bor i rust belt staten Ohio). Ohio: Bad for metal (det vil rust væk), dårligt for mennesker (de govt vil beskatte dig ihjel; ejendomsskat, indkomstskat, gas skat, moms, arbejdstagere comp skat, arbejdsløshed skat, død skat ..., ikke at nævne alle de statslige licenser & gebyrer for forskellige ting; tilladelser til dette, giver mulighed for at ...). Jeg formoder, at andre lande ligner hinanden meget: nogle bedre, nogle værre.

5. Endelig fik højhastigheds internet (på et radiosignal). Dette står i kontrast til kabel eller satellit. Et par fejl, men det er nat og dag forskel fra opkaldsadgang. Med opkaldsadgang Jeg kunne have nok fået en masse arbejdspladser gjort netop mens man venter på ting at hente. Næste omkostningsbegrænsning skridt vil være at fjerne en af mine fastnet telefonlinjer (Jeg har 3), og en af mine to opkaldsadgang servere (enten AOL eller Netscape). Bare gør de 2 ting vil temmeligt betale for den nye høj hastighed.

onsdag den 8. april 2009

Birmingham Ejendomsvejviser Blogs

Der er en ny blog-netværket i Birmingham, Alabama! Den mæglere på Weichert, mæglere - Adgang Realty har sluttet sig sammen og skabte den eneste ejendomsmæglervirksomhed blogging nettet i Birmingham.

Den bloggen er titlen blot ved deres bynavne såsom: Homewood Homes, Hoover Ejendomsvejviser osv., hvilket gør dem lette at finde.

Den blogs indeholder de nyeste boliger til salg og ejendomsinvesteringsfonde nyheder om de lokale samfund. Jeg har medtaget links til citys, der fylder op på mit link listen til højre. Check dem ud! Mike Carraway
Broker / Ejer Weichert, mæglere - Adgang Realty
1100 East Park Drive, Suite 104
Birmingham, AL 35235
1-800-840-0165
Weichert, mæglere - Adgang Realty
Valleydale Branch
4500 Valleydale Road, Suite 160
Birmingham, AL 35242
205-995-3939
24/hr Info: 800-634-0511
24/hr Fax: 800-634-0511
www.Access1000.com
www.Weichert.com
www.AlabamaWebPage.com
www.TakeOurTest.com
www.BirminghamRealEstateSchool.com

lørdag den 4. april 2009

Fuck formanden. Bogstaveligt.

"I Deltag eller dør, jeg maler selv, der har sex med formændene for de Forenede Stater i kronologisk orden."