onsdag den 28. januar 2009

jeg ikke blev foretaget en sagkyndig, jeg er f?en .

k?ste? Fuck dig! (Muligvis NSFW)
SLYT FILTER: Matt Berry (boss fra IT crowd) charme mine damer p?aden i London.

søndag den 18. januar 2009

en anden dag, endnu en konflikt på Facebook

A NEW FACEBOOK kontrovers A NEW FACEBOOK kontroverser har udviklet sig, denne gang over fotos af kvinder ammer deres spædbørn.
� Men Facebook står fast. .

De protesterende har også oprettet en Facebook gruppe, naturligvis, Hey Facebook, amning Ikke uanstændigt.

Det er ikke første kontrovers på social networking site og denne blog dokumenter aktiviteter, rygter og nyheder om Facebook.
Hjemmesiden blev kritiseret efter en idiot indsendt billeder viser sig costumed som en Virginia Tech shooting offer .



Privatlivs-og brugerdata er altid problemer på stedet. Der var Facebook Beacon-program, at spores brugernes aktiviteter på nettet i langt større omfang end oprindeligt forventet. Og for studerende, er der spørgsmålet om forældre bruger Facebook , køre deres børn sindssygt. Af kærlighed til Gud - ikke lade forældrene deltage Facebook har mere end 6.400 medlemmer, de fleste teenagere flov eller vred over, at deres forældre bruge site, der frygtede et tab af privatlivets fred. Men ikke alle har den samme klage; denne blogger var glad for at finde hans bedstefar på websted.



Og nu Facebook selv er kæmper site nyhedslæser Power.com i et forsøg på at kontrollere adgangen til brugeren oplysninger .

mandag den 5. januar 2009

Shin Bet Chief: Hamas weaking, har lettet sit krav om en våbenhvile med Israel

 Billeder
� Leder af IDF Military Intelligence General Amos Yadlin rettet den israelske kabinet og gav en vurdering af Gaza-operation fremskridt.

"Tilrettelaeggelsen [Hamas] fandt et alvorligt slag, vi har dræbt hundredvis af terrorister og skadet deres evne til at bygge våben," Yadlin sagt. mere

fredag den 2. januar 2009

Picture London uden London

frafald London er et Flickr fastsat af fotograf IanVisits i London den jul formiddag, hvor byen er ( næsten ) denuded mennesker. Meget disorienting hvis du har været i London (eller en anden større by, virkelig). Jeg fik denne via William Gibson's blog, og jeg vil lade ham beskrive det i hans uforlignelige måde: "jul, især i de tidlige morgentimer, har altid syntes så meget mere liminal mig end nytårsaften. Spektrale, dybt i-mellem [...] noget om den måde, som trafik, fodgængere og køreveje, kontrollerer et's dybde på området, fragmentering og ledelse af den oplevelse. "