torsdag den 26. juli 2007

Skateboard på Gimle

Border Skateshop fra Roskilde afholder fredag d. 27/7-07 første indledende runde i den internationale skateboard konkurrence ”éS – game of S.K.A.T.E.” på spillestedet Gimle.


”Game of S.K.A.T.E.” er en meget anderledes konkurrence, end hvad man normalt ser i forbindelse med skateboard. Den afholdes på helt flad jord, uden brug af ramper af nogen art. Dermed gælder det kun om at lave de allermest svære tekniske tricks man kan.

Det er det en slags ”kongens efterfølger”, hvor man kører mod hinanden 2 og 2. Første person udfører et trick efter eget valg. Herefter skal den anden forsøge at lave det samme. Hvis man ikke klarer det, får man et bogstav. Den der får stavet ordet S.K.A.T.E, har tabt.

Der vil på dagen blive uddelt præmier til en samlet værdi af godt kr. 5000,-
Arrangementet er gratis for både deltagere og publikum.
Tilmelding til konkurrencen kan indtil fredag gøres i Border Skateshop, Ringstedgade 21- gården. På selve dagen kan man tilmelde sig på Gimle mellem klokken 15.00 og 16.00, hvor dørene åbnes. Konkurrencen starter klokken 17.00.

De to finaledeltagere går begge videre til Danmarksfinalen i København lørdag d. 11/8-07. Vinderen her får en betalt tur til euro finalen i milano d 26/8-07

colic-help - skate

Håndværker - Risk Free Profit - IT-revolution - b - g - g - e - w - a - v - Entreprenør - skate - Maler

onsdag den 25. juli 2007

Masterseek

This new internet site - Masterseek - is a global search engine wich provides fast and free access to company profiles from more than 45 million companies in 75 countries. You can find descriptions of products and services along with contact information. Choose if you want to search in your own country or worldwide..
This site looks all brilliant and can expand your business and increase your company’s profitability through new business partners, sales opportunities...
Showcase your company profile, your products and services for the world to see.


masterseek

Michael Rasmussen er UDE af touren

BUUUHHH

Det er netop i skrivende stund, meddelt at Kyllingen er trukket ud af tour de France. Ifølge Rabobank p.g.a overtrædelse af interne regler --- næppe, hvis du spørger mig. Ellers er det sørme lidt sent at komme i tanke om!!
Næh du, at smide ham ud p.g.a indicier der ikke kan bevises, er sgu lidt tamt.

ØVBØV

colic-help - skate

Håndværker - Risk Free Profit - IT-revolution - b - g - g - e - w - a - v - Entreprenør - skate - Maler

THE SECRET

The Secret, af Rhonda Byrne, handler om hvordan man tiltrækker Succes, via visualisering. Grundlæggende kan man sige at det du ser dig selv som værende, havende , vil universet med tiden tildele dig netop dét, såfremt du ønsker/ eller ligefrem kræver og tror på det kraftigt nok. Samtidig skal du allerede fra dag ét tilrettelægge din Livstil, som om du allerede har fået alt hvad du drømmer om. Om man tror på den slags eller ej, er jo op til en selv, men ting er sikkert: Du får det ikke sendt fra oven uden at give det et forsøg.. læs mere her: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Secret

Borgen direkte



klatring

Dansk Klatreforbund arrangerer danske mesterskaber i disciplinerne ruteklatring og bouldering. Ruteklatring er med reb på høje klatrevægge over 12 m. Bouldering foregår uden reb, men med faldmadrasser på forholdsvis lave klatrevægge under 4 m.

Sportsklatring er en ret ny sportsgren med stor medlemstilgang. Dansk Sportsklatreforbund blev stiftet i 1995 som en naturlig videreudvikling af Dansk Bjergklub, der blev grundlagt tilbage i 1951. Dansk Sportsklatreforbund blev 1. januar 2004 optaget i DIF som sportsforbund og blev 1. januar 2005 opgraderet til specialforbund. Den 19. Marts 2006 skiftede forbundet navn til Dansk Klatreforbund. Medlem af Det Internationale Klatre- og Bjergbestigerforbund (UIAA) samt af dennes konkurrenceklatrekomite (UIAA Climbing). I 2006 var der 29 organiserede klatreklubber med i alt 2686 medlemmer. De fleste klatreklubber har indendørs klatrefaciliteter, men der er også en del udendørs klatrevægge.

Klippeklatring kan inden for landets grænser udøves på Bornholm. Men dansk klippeklatring er i stor grad udviklet på Kullen i Sverige. Det er et meget naturskønt område med forholdsvis høje klipper, der ligger kun tre timers transport fra Roskilde. Kjuge er et andet ligeledes populært og naturskønt område i Sverige, hvor man kan bouldre (klatre på mindre klipper).

Vi har altså rig mulighed for at dyrke vores sport såvel inden døre som ude i det fri

colic-help - skate

Håndværker - Risk Free Profit - IT-revolution - b - g - g - e - w - a - v - Entreprenør - skate - Maler

tirsdag den 24. juli 2007

hej

Hej.

Jeg inviterer dig nu med til noget som du absolut ikke bør sige nej til.

Intet mindre en det næste skridt i evolutionen på Internettet og vi er blevet inviteret med i opstarten.

De forretninger vi tidligere har drevet med vil blegne i forhold til dette og min anbefaling er at du signer dig med NU!!

Det er gratis og uforpligtigende at være med frem til september måned, hvor vi skal tage stilling til, om vi vil være brugere eller forretnings partnere.

For at beskrive det ganske kort: Forestil dig at du blev inviteret med til at starte SKYPE op og du kunne tjene hver gang medlemmerne bruger de indbyggede produkter.

Lige nu er der konstant 8 mio. brugere online på SKYPE…

I al sin simpelthed kommer der nu en SKYPE /Messenger, med indbyggede features bla. casual/ skill games, vi aldrig før har oplevet i denne stil.

Og du er med helt fra starten til at bygge dette imperium op.

Sign up her.
IT-revolution. Det er som sagt gratis og jeg synes at du skal se det og være en del af det før vi starter op på søndag 15-7-2007.

colic-help - skate

Håndværker - Risk Free Profit - IT-revolution - b - g - g - e - w - a - v - Entreprenør - skate - Maler